Blogi uus aadress

Sunday, February 6, 2011

Kasutatud raamatud

Olen Saksamaal elades saanud nautida privileegi nimega kasutatud raamatud. Siinne internet kubiseb vastava pakkumisega lehtedest ja paari euro eest klassikuid lunastada pole mingi probleem.

Hakkasin huvi tundma, kas ka Eestis vastavat valikut leida on, sest siiani olen Tudengilinnas alati raamatukogust tarviliku leidnud.
Aga hurraa! Ka eesti veebis on leida nii mõnigi pakkumine kasutatud raamatute vallas.

Seega, kes lugemiselamusest raamatu hinna tõttu ilma jäetud, ärge laske päid norgu, vaid uurige siit:

http://vanajahea.ee

http://kasutatudraamat.ee/

Raamatukoi antikvariaat

Kultuurisalong Sõna

Teise ringi raamat

8 comments:

  1. Kasutatud raamatuid saab päris mitmelt poolt. Kas nad ka odavad on, on iseküsimus. Paari euroga neid siin kugi tihti ei jagata.

    ReplyDelete
  2. See muidugi ei takista mind ka kasinatel aegadel päris sageli enim raha raamatutele kulutamast:)

    ReplyDelete
  3. Kasutatud raamatute müügikohtadest ei saa tihti just uuemat kraami ja enamjaolt pakutakse sellistes kohtades just ilukirjandust.

    Tegelen ise ühe projektiga, mis võiks inimesi sel teemal aidata. Esmase ülevaate saab siit: http://www.raamatuvahetus.ee

    ReplyDelete
  4. Lehel www.vanaraamat.ee müüakse nii vanu, uusi vanu ehk aasta-paari vanuseid ja ka päris uusi raamatuid. Oleks kena, kui lisaksite ka meie lehe oma loetellu:)

    Hindadega on jah keerulisemad lood, raamatu hinna määrab kõige enam paraku tiraaz, omahinna siis ja selles ei saa meie raamatud iial võistelda teiste suurte keelte raamatutega. Aga just klassika on tihti odav, sest sellest on palju kordustrükke ka meil ja nõudlus pigem väike kui suur.

    Siim

    ReplyDelete
  5. Tülitan veelkord, alustan sellest, et me siin vaikselt teeme kingitusi tõsistele raamatuhuvilistele ja mis näitaks raamatuhuvi paremini kui selle teemaline blogi lausa:D

    Ehk pakume teile kingitusena 20 euro ulatuses 1 raamatu, mille saadame Teile Eesti piires siis kohale, meie kuludega. Raamatu saate valida siis www.vanaraamat.ee ja soovist kirjutage mulle palun meilile siim@vanaraamat.ee Kuna meil seal ka uued raamatud, siis valiku palume teha kasutatud raamatute hulgast.

    Veel oleks piinlik palve, kuna alles lisasite meie lingi, et kas nimetaksite selle ümber, sest meie tegevusala aina laieneb, tulevad peagi
    käsitööesemed, kunst jne. Lisaks vinüülplaatidele, nootidele ja uutele
    raamatutele, mis meil juba on. Uus nimi oleks "Kultuurisalong Sõna". Neti aadress jääb endiseks.

    September 28, 2011 12:16 PM

    ReplyDelete
  6. Tere ja aitäh! ehk saaksite mulle e-maili anda, millele tellimuse saadan - ei tahaks neid andmeid päris internetti üles riputada.

    muutsin ka lingi nime nüüd ümber.

    ReplyDelete
  7. Andsin ju oma aadressi:D siim@vanaraamat.ee

    ReplyDelete